درباره این وبلاگ

 نویسنده این وبلاگ کیست؟

من٬ احمد شریف‌پور هستم و بر خلاف آنچه ممکن است از مطالب این وبلاگ برداشت شود، در مقطع کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه هنر تهران فارغ التحصیل شده‌ام. در حوزه معماری با گروه معماری آوه کار می‌کنم و گاهی در مجتمع فنی تهران به تدریس دروس مرتبط با معماری می‌پردازم. در حوزه IT نیز تا سال ۹۲ به عنوان یکی از اعضای شورای نویسندگان «مجله شبکه» به نوشتن می‌پرداختم و مدتی به نسبت طولانی با وبلاگ «یک پزشک» نیز همکاری می‌کردم. نوشته‌هایم در یک پزشک را می‌توانید در این آدرس ببینید.

ME

از دوران راهنمایی به داستانهای علمی-تخیلی علاقه داشتم و از دوم دبیرستان هم با یک دستگاه Comodore 64 پا به دنیای کامپیوتر و به اصطلاح IT گذاشتم. اندکی با زبان‌های برنامه نویسی VB و Python آشنایی دارم و به شدت طرفدار لینوکس و جنبش نرم‌افزار آزاد/ متن‌باز هستم و اگر اجبار به استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی معماری نظیر AutoCAD و ArchiCAD نبود از ویندور استفاده نمی‌کردم. علاقه زیادی به اریک ریموند و ریچارد استالمن دارم و احتمالا سعی خواهم کرد نوشته‌هایی از آنها را ترجمه کنم. در حال حاضر ترجمه پندهای یونیکسی استاد فو تکمیل شده است.

چه مطالبی در این وبلاگ نوشته خواهد شد؟

این وبلاگ با توجه به تخصص من به هیچ عنوان نمی‌تواند یک وبلاگ تخصصی برنامه‌نویسی، سخت افزار و یا مواردی از این قبیل باشد. همانطور که در اولین پست وبلاگ هم اشاره شده این وبلاگ مطالبی عمومی و کلی درباره پیشرفت‌ها و پیش‌بینی‌های مربوط به آینده دنیای تکنولوژی را در بر خواهد داشت و احتمالا گاهی هم به دیدگاه‌ها و اصول فلسفی جنبش نرم‌افزار آزاد/ متن باز خواهد پرداخت. هدف کلی شاید دیدن تصویر بزرگتری باشد که کنار هم چیدن گوشه‌های مختلف پازل زندگی دیجیتال به ما عرضه خواهد کرد.

نام این وبلاگ از کجا گرفته شده است؟

نام این وبلاگ از پروژه‌ای به همین نام در مرکز تحقیقات مایکروسافت گرفته شده است که سعی می‌کند با کمک ابزارهای دیجیتال و با ذخیره‌سازی تمامی اطلاعاتی که افراد به صورت روزمره با آن‌ها سروکار دارند، نظیر تصاویر مکان‌ها و افراد، صحبت‌ها و گفتگوهای رد وبدل شده، کتاب‌های مطالعه شده، نامه‌های دریافتی و . . . به نوعی یک پشتیبان برای حافظه انسان ایجاد کند. در راستای این پروژه از چند سال پیش تاکنون زندگی شخصی گوردن بل بطور دایم ثبت و ضبط می‌گردد. احتمالا در آینده به بحث در مورد این پروژه نیز پرداخته خواهد شد.

پی‌نوشت:

اعتقاد به نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز و طرف‌داری از جنبش اپن‌سورس به هیچ عنوان به معنای مخالفت یا دشمنی با نرم‌افزارهای انحصاری و یا مایکروسافت نیست. اتفاقا من مایکروسافت را بواسطه خاطرات قدیمی‌ام بسیار دوست دارم! صرفا روش کار و برخورد این گونه شرکت‌ها با نرم‌افزار و برنامه‌های کامپیوتری را چندان نمی‌پسندم.

8 دیدگاه

  1. سلام.
    خواهشمندم که ایمیلی از خودتان بدهید که من بتوانم با شما در ارتباط باشم.
    من سردبیر یک نشریه اینترنتی به نام «هوشمند باشیم» هستم و در این مورد می خواستم با شما مشورت کنم و از راهنمایی هایتان استفاده کنم.
    سپاسگزارم

  2. بنام او و با سلام
    وضعیت آشنایی شما با کامپیوتر و ورود شما به دنیای دیجیتال و نوستالژی شما از اون دوران منو به یاد یکی رفقای بسیار باهوش و البته بنظر من نادر از بعد تواناییهای علمی در دنیای فناوری فعلی به نام آقای غلامحسین عالی نسب میندازه که اونهم دقیقا مثل شما وارد دنیای دیجیتال شد و اونهم اگر کاره ای تو این مملکت بود سالیان پیش بساط ویندوز رو برای همیشه از این مملکت جمع کرده بود و شدیدا قایل به نوشتن هسته سیستم عامل ملی ست و بشدت از برنامه های کد باز یا همون اوپن سورس دفاع میکنه و از هر نظر اونها رو کاملا برتر میدونه توانایی ایشون به حدییه که میشه ایشونو در حد فارغ تحصیلان از دانشگاه ام آی تی آمریکا در حوزه فناوری دونست!!

  3. سلام، در سایت ایسام esam ، تعدادی از کتابهای رمان آسیموف ( نسخه کاغذی)
    برای فروش موجود است.

  4. جناب شریف پور خسته نباشید مطالبتون در مورد کمودر 64 عالی بود.اسپرایت ساخت اون بالن با علامت =C مارو کشت. یادش بخیر از مطالبتون لذت بردم. هرجا که هستید پایدار و پیروز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *